Δείτε Βίντεο Πως Απομακρύνουν Το Χιόνι Σε Χρόνο Ρεκόρ Από Μεγάλο Αυτοκινητόδρομο Στο Εξωτερικό

January 27, 2022


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook από την σελίδα του Kentucky τον Φεβρουάριο του 2021, επτά εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται παράλληλα σε έναν αυτοκινητόδρομο.Αλλά με μια…


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που αναρτήθηκε στο Facebook από την σελίδα του Kentucky τον Φεβρουάριο του 2021, επτά εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται παράλληλα σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Αλλά με μια μικρή διαφορά μέτρων ώστε το χιόνι να απομακρύνεται από το ένα μηχάνημα στο άλλο (ή αν προτιμάτε από την μία λωρίδα στην άλλη) και τελικά στην άκρη του δρόμου.

Με αυτό τον τρόπο το οδόστρωμα καθαρίζει γρήγορα και εύκολα ανοίγοντας τον δρόμο για τα αυτοκίνητα που ακολουθούν. Αναμφίβολα υπάρχουν και διάφοροι άλλοι παρόμοιοι έξυπνοι και απλοί τρόποι ώστε οι δρόμοι να μένουν ανοιχτοί και να μην κλείνουν

Στο εξής η Πολιτεία και το ελληνικό κράτος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο και καλύτερα «διαβασμένο» διότι τα ακραία φαινόμενα μικρής διάρκειας θα τα αντιμετωπίζουμε όλο και πιο συχνά ελέω της κλιματικής αλλαγής.

Bonus video

 

Πηγή:https://filoitexnisfilosofias.com/

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.