Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι οι ρεπόρτερ δεν έπρεπε να πάνε…» Το “καυστικό” σχόλιο της για τις τηλεοπτικές εκπομπές

January 25, 2024


Τα υπονοούμενα του Γιώργου Νταλάρα στην τελευταία του εμφάνιση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Παλλάς (δείτε εδώ), σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 25/1. Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 23/1, την ώρα, που ο Γιώργος Νταλάρας, βρισκόταν στη σκηνή με την ερμηνεύτρια, έκανε, για πρώτη φορά τα δικά του σχόλια, μετά τον σάλο που δημι…


Τα υπονοούμενα του Γιώργου Νταλάρα στην τελευταία του εμφάνιση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Παλλάς (δείτε εδώ), σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 25/1.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 23/1, την ώρα, που ο Γιώργος Νταλάρας, βρισκόταν στη σκηνή με την ερμηνεύτρια, έκανε, για πρώτη φορά τα δικά του σχόλια, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του λόγω της “επίθεσής” του σε δημοσιογράφους.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τα υπονοούμενα του Γιώργου Νταλάρα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε ότι ο τραγουδιστής θα βρεθεί το απόεγευμα της Παρασκευής σε ραδιοφωνικό σταθμό για να μιλήσει για τον Βασίλη Τσιτσάνη και για ό,τι άλλο ερωτηθεί με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει:

«Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα στείλουν κάμερα και ποιοι όχι έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στείλουμε κάμερα και έχω και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις στο μυαλό μου.

Εννοείται, γιατί να μην πάμε; Εμείς κατ’ αρχάς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα. Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί. Σαφώς και τα παιδιά θα πήγαιναν οπουδήποτε υπάρχει ρεπορτάζ και πρέπει να το υπηρετήσουν. Τα παιδιά δεν ξυπνάνε μόνα τους για να πάνε στον κ. Νταλάρα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.