Στέλλα Γεωργιάδου: «Ο Γιώργος Λιάγκας αυτή τη δουλειά κάνει, να είναι καυστικός για να συζητιέται» – Η απάντηση για “αυτούς που ξεφτιλίζονται για 5 αρπαχτές”

January 25, 2024


Η Στέλλα Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/1. Η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, πέρα από την καριέρα της.Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συμμετοχή της στο I’m a celebrity get me out of here,…


Η Στέλλα Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/1. Η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, πέρα από την καριέρα της.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συμμετοχή της στο I’m a celebrity get me out of here, όπως και για όλους τους παίκτες (δείτε εδώ τι ακριβώς έχει πει), απάντησε για τα φλερτ που έχει δεχθεί και την διαμάχη με τον Νίκο Μακρόπουλο για μία αφίσα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), ενώ μίλησε και για το Famagusta, το νέο σίριαλ του MEGA που αφορά πραγματικά γεγονότα που η ίδια έχει ζήσει.

Η απάντηση της Στέλλας Γεωργιάδου στον Γιώργο Λιάγκα

«Ο Γιώργος Λιάγκας αυτή τη δουλειά κάνει, να είναι καυστικός για να συζητιέται, αυτό πουλάει», είπε χαρακτηριστικά για τον παρουσιαστή.

Για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της από τότε που μπήκε στο παιχνίδι, ανέφερε: «Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω. Δεν θα δώσω σε κανέναν λογαριασμό. Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό».

Έπειτα, αποκάλυψε: «Είχα βρεθεί σε ένα πάρτι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην παρέα του. Μιλήσαμε λίγο, βγήκαν κάποιες φωτογραφίες, δεν ήταν κάτι άλλο. Έγραψαν ότι είχαμε σχέση. Με φλέρταρε και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα στην παρέα, αλλά δεν ήταν απρεπής».

Για τον Νίκο Μακρόπουλο, απάντησε: «Αρνήθηκα να είμαι στην ίδια αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο, ισχύει. Είχαμε συμφωνήσει ότι θα ήμουν μόνη μου στην αφίσα και λίγο πριν ξεκινήσουμε που είπαν ότι είχαν κλείσει με έναν εκπληκτικό άνδρα και έπρεπε να βάλουν και εκείνον, αλλά εγώ είπα να βάλουν μόνο το όνομά του. Τώρα κάνουμε καζούρα γι’ αυτό».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, σημείωσε: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες. Έχω κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα Αν είναι ώριμος ο άνδρας, δεν πιστεύω τόσο στις ηλικίες».

Για την σειρά, Famagusta, και τις δικές της αναμνήσεις από την Κύπρο, δήλωσε στο τέλος: «Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου θα έχει κάνει πάλι το θαύμα της. Νομίζω ότι θα μας καθηλώσει. Θυμάμαι σκηνές από τα κατεχόμενα, παρόλο που ήμουν πάρα πολύ μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια αθώα ψυχή και ξαφνικά υπάρχει μια θηριωδία μπορετά σου, χαράσσεται στο μυαλό σου. Έχω πάει στην Αμμόχωστο, μου λείπει πολύ το πατρικό μου, το σπίτι του παππού μου. Είναι μεγάλο πράγμα να σου λείπει το παρελθόν σου να μην έχεις την αλυσίδα που σε δένει με το παρελθόν σου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.