Τριαντάφυλλος: «Τα λεφτά από το Survivor, είναι δηλωμένα και πληρωμένη η εφορία από…» – Το ξεκαθάρισμά του για την υπόθεση φοροδιαφυγής

January 25, 2024


Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι καθώς η ΑΑΔΕ “τσάκωσε” γνωστό ζευγάρι ενάμιση μήνα μετά τον χλιδάτο γάμο έκανε. Μετά απο ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν δηλωθεί μεγάλα ποσά (δείτε εδώ).Στο στόχαστο λοιπόν, μπήκαν οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, από την wedding planner, μέχρι και την ανθοδ…


Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι καθώς η ΑΑΔΕ “τσάκωσε” γνωστό ζευγάρι ενάμιση μήνα μετά τον χλιδάτο γάμο έκανε. Μετά απο ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν δηλωθεί μεγάλα ποσά (δείτε εδώ).

Στο στόχαστο λοιπόν, μπήκαν οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, από την wedding planner, μέχρι και την ανθοδέσμη. Από το κάδρο δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τραγούδισε στην δεξίωση του γάμου, χωρίς ωστόσο να κόψει κάποιο μηδενικό παραστατικό.

Το ξεκαθάρισμα του Τριαντάφυλλου για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Ο ίδιος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 25/1, στην εκπομπή Το Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του και να δώσει απαντήσεις σε όσους τον εμπλέκουν στην υπόθεση φοροδιαφυγής που έχει προκύψει,

«Αυτά τα λεφτά που λέτε, το 2018 και το 2019 που δεν δουλεύαμε λόγω κορονοϊού. Τα έσοδά μας, ήταν πολύ μικρά στην καραντίνα, αφού δεν τραγουδούσαμε. Μετά το Survivor, άλλαξαν τα πράγματα. Τα λεφτά από το Survivor, είναι δηλωμένα και πληρωμένη η εφορία από τον κύριο Ατζούν.

Δεν μπορεί να μου γίνει έλεγχος από την εφορία γιατί είμαι τελείως νόμιμος. Κόβω δελτία σε όλα τα live μου. Δεν μου έχουν πει ότι θα μου κάνουν έλεγχο. Μετά το Survivor, είναι τελείως διαφορετικά όλα. Στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχα πει όταν θα παντρευτείς θα έρθω στον γάμο σου να τραγουδήσω αφιλοκερδώς».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.