Πέτρος Κουσουλός: «Την λυπάμαι γιατί νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη στην απολογία της…» – Το “καρφί” του για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

January 25, 2024


Το σχόλιο του για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, θέλησε να κάνει ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος βρέθηκε καλεσμέος, το πρωί της Πέμπτης 25/1, στο πλατό την εκπομπής Super Κατερίνα. Υπνεθυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η αγόρευση της εισαγγελέως.Η εισαγγελέας εκθέτει αναλυτικά όλα όσα προέκυψαν από μαρτυρίες, έγγραφα, μηνύματα και τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, ενώ σ…


Το σχόλιο του για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, θέλησε να κάνει ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος βρέθηκε καλεσμέος, το πρωί της Πέμπτης 25/1, στο πλατό την εκπομπής Super Κατερίνα. Υπνεθυμίζουμε ότι έχει ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η αγόρευση της εισαγγελέως.

Η εισαγγελέας εκθέτει αναλυτικά όλα όσα προέκυψαν από μαρτυρίες, έγγραφα, μηνύματα και τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, ενώ στην αρχή της αγόρευσής της αναφέρθηκε στο χρονικό της δίκης η οποία ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο.

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο ότι πριν απο μερικούς μήνες, ο Πέτρος Κουσουλος, δέχτηκε επίθεση από τον θείο της κατηγορουμένης, έξω από το δικαστήριο, την ώρα των δηλώσεων του, μιλώντας μπορστά στις κάμερες με πολύ βαριά λόγια για εκείνον (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Λυπάμαι τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί από την εμπειρία μου στο δικαστικό ρεπορτάζ νιώθω ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστη στην απολογία της. Δεν είχε έναν δικηγόρο να την συμβουλεύσει. Αν το παρατηρήσετε διεξοδικά στο 70 με 80% της απολογίας της αναλώθηκε στο να μιλάει για τον Μάνο Δασκαλάκη. Όταν λοιπόν η ίδια η δικαιοσύνη σου αποδίδει ως κίνητρο τον Δασκαλάκη, το πιο χαζό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην απολογία σου είναι να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του».

«Δεν έχω κάποια κόντρα με τον κύριο Κούγια, σαφώς και είναι ένας έμπειρος ποινικολόγος, εγώ όμως νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη. Κάποιος θα έπρεπε να την βοηθήσει αυτή τη γυναίκα», κατέληξε ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.