Super Κατερίνα: «Ρε έχετε τρελαθεί;» – Αποχώρησε από το πλατό ο Μικρούτσικος μετά από ασύλληπτο καβγά με τον Πουλόπουλο

January 25, 2024


Δεν υπάρχει ημέρα πλέον που να μην τσακώνονται τα μέλη του Super Κατερίνα. Και σήμερα Πέμπτη 25/1 σημειώθηκε ένας ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή την φοροδιαφυγή.Συγκεκριμένα, στο πλατό συζητούσαν για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη. Η ΑΑΔΕ τους “τσάκωσε” για φοροδιαφυγή, έ…


Δεν υπάρχει ημέρα πλέον που να μην τσακώνονται τα μέλη του Super Κατερίνα. Και σήμερα Πέμπτη 25/1 σημειώθηκε ένας ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή την φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα, στο πλατό συζητούσαν για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη. Η ΑΑΔΕ τους “τσάκωσε” για φοροδιαφυγή, έχοντας σκανάρει όλες τις αναρτήσεις που έγιναν στα social media (δείτε εδώ τι αναφέρει η έρευνα).

Να σημειώσουμε πως η Ελίζαμπεθ μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr και ξεκαθάρισε μερικά πράγματα σχετικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

O καβγάς Πουλόπουλου – Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

Όλα δημιουργήθηκαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπάθησε να μιλήσει για την έρευνα της ΑΑΔΕ και την διαρροή των πληροφοριών, όταν οι συνεργάτες τους τον διέκοψαν, αφού θεώρησαν πως έκανε λάθος διατύπωση.

Οι φωνές λοιπόν και οι διαφορετικές απόψεις δημιούργησαν χάος στο πλατό του Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα που δεν τον άφησαν να αρθρώσει λέξη να αποχωρεί από το πλατό σε έξαλλη κατάσταση και να ακούγονται οι φωνές του πίσω από τις κάμερες.

«Δεν γίνεται να φεύγεις μετά από κάθε ένταση. Έχω υποσχεθεί το 2024 να μη ταραχτώ» αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο δεν συνέχισε το θέμα και προχώρησε με την κουβέντα τους.

O λόγος που τσακώνονται συνέχεια

Άγριος καβγάς ξέσπασε και το πρωί της Δευτέρας 23/10, στον αέρα της εκπομπής του Alpha ανάμεσα τους. Αφορμή αποτέλεσε η προβολή ενός αποσπάσματος από το live του Fame Story, το οποίο αφορούσε την κόντρα ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και την σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας Χριστίνας Ζιώγα (δείτε εδώ τι είχε συμβεί στο live).

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάσει το βίντεο. Μόλις ο παρουσιαστής ξεκίνησε να μιλά ο Γιάννης Πουλόπουλος τον διέκοψε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, να γίνει έξαλλος καθώς θεώρησε ασέβεια την κίνηση του δημοσιογράφου.

«Δεν έχω ολοκληρώσει. Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Δεν με νοιάζει ό,τι και να λες. Να μάθεις να με ακούς όπως σε ακούω. Διακόπτεις! Να μάθει ο Γιάννης να μην είναι φερέφωνο.» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.