Γιώργος Λιάγκας: «Να σας κόψουμε όλοι από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει!» – Ασύλληπτο ξέσπασμα μετά από δηλώσεις που ακούστηκαν στο Πρωινό

January 25, 2024


Ο Νίκος Σούλης, πολύ γνωστός και επιτυχημένος σκηνοθέτης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 25/1, σχετικά με την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους.«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Βλέπουμε αυτό που γίνεται και δεν μιλάει κανείς μας. Αυτό που θεωρείτε δημοσιογραφία είναι να ασχολούμαστε με πράγματα τα οποία είναι ανο…


Ο Νίκος Σούλης, πολύ γνωστός και επιτυχημένος σκηνοθέτης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 25/1, σχετικά με την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Βλέπουμε αυτό που γίνεται και δεν μιλάει κανείς μας. Αυτό που θεωρείτε δημοσιογραφία είναι να ασχολούμαστε με πράγματα τα οποία είναι ανούσια και δεν αφορούν το κοινό. Όλα έχουν μία τάση κουτσομπολιού. Τα είπε πολύ καλά ο Γιώργος Νταλάρας, δεν μπορώ να τα εξηγήσω καλύτερα. Βεβαίως, θα μου πείτε, πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, δεν το συζητώ, αλλά σε γενικές γραμμές τα τελευταία τριάντα χρόνια η τηλεόραση μας έχει κάνει να την κλείσουμε.

Δεν τον βρήκα προκλητικό, απλά τον βρήκα εκνευρισμένο. Δεν έχει το δικαίωμα ένας άνθρωπος, πόσω μάλλον ο κύριος Νταλάρας, να εκνευριστεί; Όταν όλες οι ερωτήσεις και οι επεμβάσεις οι δημοσιογραφικές γίνονται επί υπολήψεων και επί προσωπικών επιλογών, αυτό είναι το προσβλητικό! Κι εγώ θα εκνευριζόμουν στη θέση του, είναι λογικό. Τι θα πει αυτοσυγκράτηση; Ας δείξουν αυτοσυγκράτηση τα ΜΜΕ. Αναγκάζονται από τα αφεντικά τους να έχουν πάει κάποια “λεία” στο κανάλι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Εγώ όταν ξεκίνησα και ήμουν νέος σκηνοθέτης, θα μου επιτρεπόταν να κάνω ένα ποpνό και να λέω μετά ότι είμαι καλλιτέχνης μόνο και μόνο επειδή είμαι νέος και για χάρη του μεροκάματου; Δεν θα με βρίζατε; Όταν μπαίνεις σε μία δουλειά, οφείλεις να δηλώσεις το ήθος σου και την ποιότητα της δουλειάς που σκοπεύεις να κάνεις. Στο κάτω κάτω της γραφής να ρισκάρεις να μείνεις και άνεργος».

Μάλιστα, επισήμανε πως, επειδή ο ίδιος ασχολήθηκε με τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη και είδε τι συνέβη, κανείς δεν ασχολήθηκε με την πολιτική του στρατηγική, όσο με την προσωπική του ζωή: «Όλες οι εκπομπές, πρωινές, μεσημεριανές – δεν το λέω ως χαρακτηρισμό – ασχολούνται πια και με την πολιτική, ενώ μέχρι τώρα ασχολούνταν με τα VIP και τους σταρ. Πιστεύω ότι αυτή σαλατοποίηση των γεγονότων επηρεάζει και την ίδια την πολιτική. Κατά τη γνώμη μου είναι και εκ του πονηρού».

Για την αντίστοιχη περίπτωση με τον Παύλο Πολάκη και τους ρεπόρτερ, ανέφερε: «Είμαι με τον κύριο Πολάκη. Μπορεί ο τρόπος του να είναι οξύθυμος, αλλά εγώ θα σας έλεγα ότι αν δεν είχαμε Πολάκη, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε, στην πολιτική».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του Νίκου Σούλη

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, μετά το απόσπασμα αυτό, ξέσπασε στον αέρα, λέγοντας: «Να συνεννοηθούμε όλοι να σας κόψουμε από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει, γιατί αυτό σας αξίζει, ειλικρινά. Γιατί οι περισσότεροι νέοι συνάδελφοι με πολλή αξιοπρέπεια και ήθος πάνε και κάνουν τη δουλειά τους. Δεν δέχομαι να τους συγκρίνετε με ανθρώπους που είναι ξεδιάντροποι, δεν το δέχομαι. Τουλάχιστον στην εκπομπή τη δικιά μας εδώ που έχω νέους συναδέλφους. Κι αν άλλοι παρουσιαστές “αδειάζουν” τους συνεργάτες τους, εγώ δεν είμαι τέτοιος. Εγώ θα βάλω το στήθος μου μπροστά, ακόμα και μια βλακεία να κάνει ένας συνεργάτης μου, θα τον καλύψω. Έτσι έχω μάθει να κάνω στα 30 χρόνια δουλειάς».

Δείτε επίσης; Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Πρωινού – Αμηχανία με το λάθος απόσπασμα από Μητροπολίτη που πέθανε πριν 5 χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.