Ελένη Χατζίδου για Ναταλία Γερμανού – «Αν δεν αλλάξει η σκαλέτα της εκπομπής της, θα είναι υποκριτικό»

January 25, 2024


Τα λεγόμενα της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ναταλία Γερμανού σχολιάστηκαν μέσα από το Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου να αναφέρει ότι αν δεν αλλάξουν ορισμένα πράγματα στην εκπομπή της παρουσιάστριας του Alpha, θα είναι υποκριτικό.«Έρχεται τώρα η Σίσσυ Χρηστίδου και απαντά για την Ναταλία Γερμανού και σε βάζει απέναντι σε μία πραγματικότητα και σου λέει: Αφού το υποστηρίζεις, περιμένω να μην το …


Τα λεγόμενα της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ναταλία Γερμανού σχολιάστηκαν μέσα από το Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου να αναφέρει ότι αν δεν αλλάξουν ορισμένα πράγματα στην εκπομπή της παρουσιάστριας του Alpha, θα είναι υποκριτικό.

«Έρχεται τώρα η Σίσσυ Χρηστίδου και απαντά για την Ναταλία Γερμανού και σε βάζει απέναντι σε μία πραγματικότητα και σου λέει: Αφού το υποστηρίζεις, περιμένω να μην το κάνεις και να μην το διατηρήσεις. Να κρατήσεις τον λόγο σου… Σου λέει μπορεί να έκανε την αυτοκριτική της μετά από όλο αυτό που έγινε και να έχει αλλάξει, οπότε από εδώ και πέρα δεν θα είναι έτσι η εκπομπή» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Όταν ο Κωνσταντίνος Ντάφλος τόνισε ότι δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση η σκαλέτα της εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Αν δεν γίνει αυτό, θα είναι υποκριτικό. Συμφωνώ με την Σίσσυ. Μπορεί να θορυβήθηκε και το Σαβ/κο να δούμε άλλο πράγμα και να μην δούμε καθόλου πεσίματα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.