Αποκλειστικές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ στο Παρίσι – Σέξι και παραμυθένια σε γνωστό εστιατόριο

January 25, 2024


Στο Παρίσι εξακολουθεί να βρίσκεται η Τζένιφερ Λόπεζ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, όπου συνεχίζει να κάνει grande εμφανίσεις. Τη Δευτέρα εμφανίστηκε στο show του οίκου Schiaparelli με ένα λευκό παλτό με ανάγλυφα ροδοπέταλα, ενώ σήμερα ο φακός του iefimerida την απαθανάτισε στα παρασκήνια μιας επαγγελματικής φωτογράφισης σε πασίγνωστο εστιατόριο του Παρισιού. Ο λόγος για το Gigi Restaurant, στο…


Στο Παρίσι εξακολουθεί να βρίσκεται η Τζένιφερ Λόπεζ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, όπου συνεχίζει να κάνει grande εμφανίσεις. Τη Δευτέρα εμφανίστηκε στο show του οίκου Schiaparelli με ένα λευκό παλτό με ανάγλυφα ροδοπέταλα, ενώ σήμερα ο φακός του iefimerida την απαθανάτισε στα παρασκήνια μιας επαγγελματικής φωτογράφισης σε πασίγνωστο εστιατόριο του Παρισιού. Ο λόγος για το Gigi Restaurant, στο οποίο έφτασε γύρω στις 14:00 για birthday lunch, συνοδευόμενη κυριολεκτικά από στόλο. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά μια ντραπέ δημιουργία του οίκου Εlie Saab σε εντυπωσιακό λαδί χρώμα, το οποίο είχε μια κάπα με λουλούδια. Το αξεσουάρ της ήταν μια βελούδινη λαδί κορδέλα στα μαλλιά. Στο ίδιο εστιατόριο βρισκόταν εκείνη την ώρα η Σίλια Κριθαριώτη μαζί με μια ομάδα Eλλήνων δημοσιογράφων, με αφορμή το χθεσινό λαμπερό show στο Παρίσι. Οι δύο τους συνομίλησαν για λίγο, καθώς η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει φορέσει αρκετές φορές δημιουργίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας. Nωρίτερα, η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στο Παλέ ντε Τόκιο, για το σόου του Elie Saab. Ήταν πολύ ευδιάθετη και χαιρετούσε τους θαυμαστές της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.