Κορίτσια για σπίτι – Σοφία Γκόσιου – Πώς είναι σήμερα η συμπαρουσιάστρια της Τσολάκη;

January 25, 2024


Θυμάσαι το εντυπωσιακό κορίτσι που μαζί με την Ελένη Τσολάκη παρουσιάζει την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία tv; Πρόκειται για τη Σοφία Γκοσίου Τα δυο κορίτσια είχαν μοιραστεί το ίδιο τηλεοπτικό πλατό από το 2008 έως και το 2013. Η Ελένη Τσολάκη τότε πήρε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα ενώ η Σοφία παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Έμεινε μέχρι το 2014 στην τηλεόραση του Μακεδονία ΤV, παρουσιά…


Θυμάσαι το εντυπωσιακό κορίτσι που μαζί με την Ελένη Τσολάκη παρουσιάζει την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία tv; Πρόκειται για τη Σοφία Γκοσίου Τα δυο κορίτσια είχαν μοιραστεί το ίδιο τηλεοπτικό πλατό από το 2008 έως και το 2013. Η Ελένη Τσολάκη τότε πήρε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα ενώ η Σοφία παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Έμεινε μέχρι το 2014 στην τηλεόραση του Μακεδονία ΤV, παρουσιάζοντας την εκπομπή My Moment και μετά αποφάσισε να κάνει οικογένεια και να αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος. Σήμερα έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, εργάζεται σε μια εταιρεία και έχει αποσυρθεί εντελώς από το χώρο των media. Πριν λίγο καιρό μάλιστα έκανε ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα, παίρνοντας, έστω και αργά όπως έγραψε η ίδια, το πτυχίο της. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Σοφία παραμένει εξίσου εντυπωσιακή!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.