Δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς: Το δράμα που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η σύντροφος του Ντάνου

January 25, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που όλοι αγαπήσαμε από το Survivor και είδαμε αργότερα και σε αγαπημένα μας σίριαλ στην τηλεόραση, είναι ερωτευμένος. Καιρό ψιθυριζόταν πως ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ερωτευμένος και, παρότι σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος. Τώρα ήρθε και η στιγμή της επιβεβαίωσης, μέσα από τον φακό τού YOU, που τον συνάν…


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που όλοι αγαπήσαμε από το Survivor και είδαμε αργότερα και σε αγαπημένα μας σίριαλ στην τηλεόραση, είναι ερωτευμένος.

Η σχέση του Ντάνου

Καιρό ψιθυριζόταν πως ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ερωτευμένος και, παρότι σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος. Τώρα ήρθε και η στιγμή της επιβεβαίωσης, μέσα από τον φακό τού YOU, που τον συνάντησε στην “Ακτή Πειραιώς”, σε τρυφερά τετ-α-τετ και με “συμπρωταγωνίστρια” επίσης μια πρώην Survivor, φιναλίστ του τρίτου κύκλου «Ελλάδα-Τουρκία», τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Κανείς από τους δύο δεν ταξίδεψε στο All-Star, που εκτυλίσσεται αυτήν τη στιγμή στις οθόνες μας, και τελικά υπήρχε λόγος, αφού ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου τον απόλυτο “σταρ” αυτή την περίοδο. Συν ότι κατά καιρούς ο Ντάνος έχει δηλώσει πως θέλει να προχωρήσει σε νέα projects (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα). H κοινή τους εμφάνιση ήταν έκπληξη μεν, αλλά δείγμα της στάσης και πρόθεσής τους να μην παίζουν άλλο «κρυφτό».

Ενδεικτικό ήταν και το γεγονός πως στις εκδηλώσεις τρυφερότητας ήταν επίσης τόσο-όσο, με χαμόγελα και αγκαλιές, αποφεύγοντας να δώσουν περαιτέρω αφορμές για σχόλια. Το ζευγάρι έμεινε στην «Ακτή Πειραιώς» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια αποχώρησε διακριτικά, έχοντας δώσει, ωστόσο, μπόλικη τροφή για σχόλια στους θαμώνες, που τους είχαν αντιληφθεί μέσα στο σκοτάδι…

Πώς γνωρίστηκαν

Με την αυτοπεποίθηση και τη λακωνικότητα που τον χαρακτηρίζει είχε σχολιάσει τις φήμες (τότε) που τον ήθελαν σε σχέση, επιβεβαιώνοντάς τες. «Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», δήλωνε ο Ντάνος, χωρίς να αναφέρει το όνομα της γυναίκας που τον κάνει ευτυχισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, με τους δυο τους, πάντως, να αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις μέχρι πρόσφατα. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά τους είναι και ο αθλητισμός, αφού η Δήμητρα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και αθλήτρια του επί κοντώ, ενώ ο Γιώργος παραδίδει μαθήματα θαλάσσιου σκι στην Σκιάθο.

Όσα ξέρουμε για εκείνη

Αγοροκόριτσο μέχρι τα 16 και αφιερωμένη στον αθλητισμό. «Από μικρή έκανα ρυθμική γuμναστική, ενόργανη, στίβο, έχω κάνει χορό και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το άλμα επί κοντώ», δήλωνε σε συνέντευξή της στο YOU λίγες μέρες αφότου είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Εκτός αυτού, έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει κατακτήσει τον τίτλο “Μις Πελοπόννησος” στα Καλλιστεία του 2015, λέγοντας: «Δεν ασχολήθηκα μετά με τον χώρο γιατί όντως υπάρχει βρομιά, ενώ είχα προτάσεις να πάω σε ευρωπαϊκά Καλλιστεία». Παράλληλα, έλεγε πως η ζωή τής χρωστάει λίγη χαρά, αφού σε ηλικία μόλις επτά χρόνων έχασε τη μικρή της αδελφή από λευχαιμία και μετέπειτα τον πατέρα της, μια απώλεια που ξεπέρασε μετά τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.