Αγγελική Κανακάρη: Άναψα τα φώτα και αντίκρισα το αγοράκι μου, μαύρο στο κρεβάτι του. Άρχισα να ουρλιάζω

January 25, 2023


Την απώλεια του μόλις 22 μηνών Στέλιου της, σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, που έφυγε δίχως αιτία, αποκαλύπτει η μητέρα του.Την ευχαριστούμε που το μοιράζεται μαζί μας δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους γονείς και όχι μόνο…. Η απώλεια του παιδιού είναι δύσκολο συναίσθημα και έτσι πως έγινε… αυτό έγινε πιο δύσκολο χωρίς λόγο και αφορμή πήγα κοντά του να του δώσω το γάλα και εκεί κατάλαβα ότι κ…


Την απώλεια του μόλις 22 μηνών Στέλιου της, σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, που έφυγε δίχως αιτία, αποκαλύπτει η μητέρα του.Την ευχαριστούμε που το μοιράζεται μαζί μας δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους γονείς και όχι μόνο….

Η ιστορία της

Η απώλεια του παιδιού είναι δύσκολο συναίσθημα και έτσι πως έγινε… αυτό έγινε πιο δύσκολο χωρίς λόγο και αφορμή πήγα κοντά του να του δώσω το γάλα και εκεί κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει άναψα τα φώτα και τον αντίκρισα στο κρεβάτι του μαύρο…

άρχισα να ουρλιάζω και με τα ίδια μου τα χέρια έκανα ότι μπορούσα για να το σώσω υπήρξε πανικός γρήγορα γρήγορα μέσα σε 7 λεπτά με το αυτοκίνητο να κατεβαίνει την Κηφισίας με κόρνα και εγώ να το έχω στην αγκαλιά μου και προσπαθούσα να το ζεστάνω και να του δίνω το φιλί της ζωής πηγαίνοντας για το νοσοκομείο μήπως και το σώσω.

Έγιναν όλα ξαφνικά δυστυχώς ήταν αργά…..

Το μόνο που μου είπαν ελάτε να δείτε το παιδί και στη πόρτα μου έδωσαν μια σακούλα με τα ρούχα του.

Συναισθήματα που δύσκολα να τα μεταφέρεις…
Εύχομαι καμία μητέρα να μην βιώσει αυτό….
24-01-2010
13 Χρόνια….
22 μηνών χωρίς αιτία δεν ξύπνησε…

Στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο …….
Δεν χωνευεται η απώλεια του παιδιού σου

Τα συναισθήματα που νιώθεις είναι μπερδεμένα ζεις και συνεχίζεις με ένα κενό με μια άδεια αγκαλιά. Ο Στέλιος μου δεν είναι εδώ μαζί μας αλλά ζει και βασιλεύει μέσα στη καρδιά μου.
Για αυτο σας δίνω μια συμβουλή να αγκαλιάζεται τα παιδιά σας σαν να είναι η τελευταία φορά που τα βλέπετε.

Με αγάπη,

Αγγελική

Η ανάρτηση

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.