“Survivor” – Αυτή είναι η γοητευτική πρώην σύζυγος του Καραγκούνια

January 25, 2023


Ο μεγαλύτερος «έρωτας» της ζωής του Τάκη Καραγκούνια είναι η κόρη του, η Ραφαήλια, τον οποίο απέκτησε με την γοητευτική τότε σύντροφό του, Δήμητρα Κιτσάτη. Και μπορεί το ζευγάρι να τράβηξε δρόμους χωριστούς ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις. «Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης …


Ο μεγαλύτερος «έρωτας» της ζωής του Τάκη Καραγκούνια είναι η κόρη του, η Ραφαήλια, τον οποίο απέκτησε με την γοητευτική τότε σύντροφό του, Δήμητρα Κιτσάτη. Και μπορεί το ζευγάρι να τράβηξε δρόμους χωριστούς ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

 

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κιτσάτη στον Σκαϊ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.