Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Σταματιάδης – Υποβάλλεται σε επέμβαση

January 25, 2023


Σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο θα υποβληθεί ο θρύλος της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματιάδης. “Υπομονή…. Αντέχουμε, συνεχίζουμε” αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του θρύλου της Ένωσης, μέσα από το νοσοκομείο.Όπως έγινε γνωστό από την ανάρτηση του γιου του, ο Ανδρέας Σταματιάδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς έσπασε το ισχίο του και την Τετάρτη (25.01) θα υποβληθεί σε επέμβαση.«Μπορεί ο Ανδρέας να κατάφερε π…


Σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο θα υποβληθεί ο θρύλος της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματιάδης. “Υπομονή…. Αντέχουμε, συνεχίζουμε” αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του θρύλου της Ένωσης, μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό από την ανάρτηση του γιου του, ο Ανδρέας Σταματιάδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς έσπασε το ισχίο του και την Τετάρτη (25.01) θα υποβληθεί σε επέμβαση.

«Μπορεί ο Ανδρέας να κατάφερε προχθές να σπάσει το ισχίο του , αλλά είπαμε … Ζόρικος μάγκας … Αύριο το πρωί πρώτα ο Θεός , θα κάνουμε την επέμβαση… Μακάρι να πάνε όλα καλά… Υπομονή…. Αντέχουμε, συνεχίζουμε…», αναφέρει σε ανάρτησή του ο γιος του, Κώστας Σταματιάδης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.