«Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι…»: Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

January 25, 2023


Το πρωί της Τρίτης (24/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα βγήκε και διαδήλωσε για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ φωτογραφίες από την διαδήλωση) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega, για τις δηλώσεις την Σοφίας Βογιατζάκη, κάτι που τον έκανε έξαλλο και βγήκε εκτός ε…


Το πρωί της Τρίτης (24/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα βγήκε και διαδήλωσε για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ φωτογραφίες από την διαδήλωση) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega, για τις δηλώσεις την Σοφίας Βογιατζάκη, κάτι που τον έκανε έξαλλο και βγήκε εκτός εαυτού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος κατηγορήθηκε για κακοποιητική συμπεριφορά στα πλαίσια του Metoo, ωστόσο ο νόμος έχει κρίνει για εκείνον, αφού σήμερα εργάζεται κανονικά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αθερίδη για τον Κιμούλη, που προκάλεσαν ντόρο).

Η Βογιατζάκη αν και δεν έχει συνεργαστεί μαζί του τον αξιολογεί με βάση το ταλέντο του και τη μέχρι σήμερα δράση του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε.

Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει. Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω», είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.