Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ατελείωτο παιχνίδι στο χιόνι με τους δυο έφηβους γιους της

January 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκμεταλλεύτηκε τη χιονισμένη μέρα και απόλαυσε στιγμές ξενοιασιάς με τους γιους της, παίζοντας στο χιόνι.

(a…



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκμεταλλεύτηκε τη χιονισμένη μέρα και απόλαυσε στιγμές ξενοιασιάς με τους γιους της, παίζοντας στο χιόνι.


Ατελείωτο παιχνίδι και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τους γιους της

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο χιόνι και μαζί με τους δυο έφηβους γιους της, Φίλιππο και Διονύση, βγήκαν έξω και έπαιξαν με την ψυχή τους.

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στη χιονισμένη Αθήνα

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα «οι νιφάδες του χιονιού είναι σαν φιλάκια απ’ τον ουρανό. Βγήκαμε να μαζέψουμε μερικά».




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.