Ελένη Μενεγάκη: Παίζει με την κόρη της Μαρίνα και τον σκύλο τους στον χιονισμένο κήπο τους

January 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία από τα παιχνίδια που έκανε η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, με τον σκύλο της, Σούμο, στην αυλή του σ…



Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία από τα παιχνίδια που έκανε η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, με τον σκύλο της, Σούμο, στην αυλή του σπιτιού της, στα Μελίσσια.


Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε το χιόνι με τη Μαρίνα και τον Σούμο

Το χιόνι έχει καλύψει όλο τον κήπο του σπιτιού της παρουσιάστριας και αφού σήμερα, Τρίτη, δεν θα βγει η εκπομπή της, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στο στούντιο, αποφάσισε να το διασκεδάσει με την μικρή της κόρη και να βγουν έξω για να παίξουν με το χιόνι.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Μάλιστα, τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα «Η Μαρίνα και ο Σούμο παίζουν στον χιονισμένο μας κήπο! Τόσα χρόνια εδώ δεν νομίζω πως έχω δει πιο πολύ χιόνι!».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.