Βίντεο με Έλληνα διανομέα δείχνει γιατι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε όταν χιονίζει

January 25, 2022


To πράγματα είναι απλά ΔΕΝ παραγγέλνουμε όταν χιονίζει ούτε κι όταν βρέχει…Zούμε σε μια εποχή που τα εργασιακά δικαιώματα αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια και οι εργοδότες πιέζουν για παραπάνω.Ο διανομέ…


To πράγματα είναι απλά ΔΕΝ παραγγέλνουμε όταν χιονίζει ούτε κι όταν βρέχει…

Zούμε σε μια εποχή που τα εργασιακά δικαιώματα αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια και οι εργοδότες πιέζουν για παραπάνω.

Ο διανομέας λέει στο βίντεο “είναι η 5η φορά που πέφτω…”

Ο διανομέας επίσης έγραψε στην ανάρτηση του στο TikTok “O Μόνος Λόγος Που Το Ανεβάζω Οχι Για Να Γίνει Βαιραλ…… Αλλα Για Να Σταματησετε Να Παραγγελνετε…….. Συναδελφοι Μείνετε Ασφαλη”

Το βίντεο κάνει φυσικά το γύρο του διαδικτύου. Εμείς εδώ στο tilestwra.com ξαναλέμε… ΔΕΝ παραγγέλνουμε όταν χιονίζει, ούτε κι όταν βρέχει!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.