Αττική οδός: Πατέρας πήρε το παιδί του αγκαλιά και περπάτησε 2,5 χιλιόμετρα

January 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αττική οδός έκλεισε χθες, Δευτέρα, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, με εκατοντάδες αυτοκίνητα να είναι εγκλωβισμένα στο χιόνι, ενώ οι οδηγοί και οι…



Η Αττική οδός έκλεισε χθες, Δευτέρα, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, με εκατοντάδες αυτοκίνητα να είναι εγκλωβισμένα στο χιόνι, ενώ οι οδηγοί και οι επιβάτες τους βίωσαν τραγικές στιγμές.


Η Αττική οδός είχε τα μεγαλύτερα προβλήματα

Ασύλληπτη είναι η ταλαιπωρία όλων όσων εγκλωβίστηκαν σήμερα στην Αττική Οδό, λόγω της δυνατής χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην Αττική.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το thecaller.gr, το οποίο τράβηξε ο Γιώργος Ντούρος, διακρίνονται γονείς με τα παιδιά στην αγκαλιά να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητα τους και να περπατούν στον δρόμο, με σκοπό να απομακρυνθούν από την Αττική Οδό.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που εγκατέλειψε μαζί με το μικρό παιδί το αυτοκίνητο του, χρειάστηκε να περπατήσει 2,5 χιλιόμετρα για να βγει από την Αττική Οδό.


Εγκαταλείπουν όπως όπως την Αττική οδό και τα οχήματά τους

Εξάλλου, χρήστης του Twitter, περιγράφοντας τις στιγμές ταλαιπωρίας στην Αττική Οδό, υπογραμμίζει ότι οι οδηγοί έφτασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους και να μπουν στον Προαστιακό, ώστε να απεγκλωβιστούν από την κίνηση και να φύγουν από τον σταθμό της Κάντζας.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.