Άγριες Μέλισσες: Κατάλευκο το Διαφάνι – Το βίντεο των πρωταγωνιστών που έριξε το instagram

January 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Άγριες Μέλισσες: Στα λευκά ντύθηκε και το Διαφάνι, από την κακοκαιρία Ελπίς που έπληξε τη χώρα, με τα γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά να συνεχί…



Άγριες Μέλισσες: Στα λευκά ντύθηκε και το Διαφάνι, από την κακοκαιρία Ελπίς που έπληξε τη χώρα, με τα γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά να συνεχίζονται κανονικά.


Κανονικά τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 δημοσίευσαν ένα βίντεο έξω από το ραφτάδικο της Ουρανίας, χθες, Δευτέρα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το Διαφάνι κατάλευκο με την Ουρανία, τον Σαραντόπουλο, τον Μπάμπη και τον Κυριάκο να τραγουδούν «Χιόνια στο ραφτάδικο πάμε να φύγουμε από εδώ…» και όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν σαν τις χινονιφάδες.

Το βίντεο που δημοσίευσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.