Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με την Ιλάειρα είμαστε σαν τη Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

January 25, 2022


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με την Ιλάειρα είμαστε σαν τη Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ



Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός, Ιλάειρα, άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και μίλησαν για τη σχέση τους.


Ως γνωστόν, ο θεατρικός παραγωγός μετά την Πρωτοχρονιά, αποκάλυψε την πρόταση γάμου που έκανε στην Ιλάειρα, με την οποία και γνωρίστηκαν όταν εκείνη ξεκίνησε μαθήματα στη σχολή μουσικής, στην οποία διδάσκει ο ίδιος.

Η σύντροφος του Μαυρίκιου Μαυρικίου του μιλάει στον πληθυντικό στη σχολή

Όπως υπογράμμισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «όση ώρα είμαστε στη σχολή, μου μιλά στον πληθυντικό, γιατί αυτό πρέπει να συμβαίνει. Μαζί κάνουμε όλα τα μουσικά μαθήματα, τραγούδι και φωνητική».


Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα είναι οι νέοι Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Ο ίδιος παρομοίασε τον έρωτά του με αυτόν της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, επισημαίνοντας «αν ήμασταν παλιά ελληνική ταινία είναι ξεκάθαρο ότι θα παίζαμε “Χτυποκάρδια στα θρανία”, όπως ο Δημήτρης και η Αλίκη».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.