Πρωτοφανές: Απομακρύνουν το χιόνι από την Εθνική Οδό σε χρόνο ρεκόρ!

January 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις τελευταίες ώρες μετά την έντονη χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει στην επικράτεια, η χώρα έχει ντυθεί στα «λευκά» από το χιόνι.

(adsb…



Τις τελευταίες ώρες μετά την έντονη χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει στην επικράτεια, η χώρα έχει ντυθεί στα «λευκά» από το χιόνι.


Η έντονη χιονόπτωση, όπως και σε κάθε περιοχή δημιουργεί έντονα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Το σφυροκόπημα, χιονιά και τα προβλήματα φυσικά δεν είναι αμιγώς ελληνικό φαινόμενο, καθώς από ακραία καιρικά φαινόμενα ανάλογης έντασης επλήγησαν και πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Πώς θα μπορούσαν να απομακρύνουν γρήγορα το χιόνι;

Ωστόσο οι πολιτείες των ΗΠΑ ξέρουν πως να λειτουργούν και σε ποιες ενέργειες να προβούν προκειμένου να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα.


Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος με τον οποίο οι οδηγοί των οχημάτων εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους. Σε βίντεο που καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο I-75, ο οποίος συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα βλέπουμε 7 εκχιονιστικά να απομακρύνουν το χιόνι με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις που παραπέμπουν σε μια άρτια εκτελεσμένη χορογραφία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.