Γιαννόπουλος: O Πάνος Βλάχος χρησιμοποιεί μία χαρά την τηλεόραση για να διαφημίσει μια παράσταση

January 24, 2024


«Μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου για εκείνον», τόνισε για τη συμπεριφορά του ηθοποιού σε δημοσιογράφους ο Ποσειδώνας ΓιαννόπουλοςΗ συμπεριφορά του Πάνου Βλάχου στους δημοσιογράφους χθες σχολιάστηκε από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος είπε στην κάμερα του «MEGA» ότι: «Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Τον συμπαθούσα, αλ…


«Μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου για εκείνον», τόνισε για τη συμπεριφορά του ηθοποιού σε δημοσιογράφους ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Η συμπεριφορά του Πάνου Βλάχου στους δημοσιογράφους χθες σχολιάστηκε από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος είπε στην κάμερα του «MEGA» ότι: «Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Τον συμπαθούσα, αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις, μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου».

Τέλος, πρόσθεσε: «Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί… Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη “λερώσουν” είναι ανεπίτρεπτη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.