Ο Σωτήρης Λαμάι είναι αντιπαθητικός και γι’ αυτό πρέπει να μείνει στο Survivor

January 24, 2024


Ψευτοinfluencers, ψευτοδιάσημοι και ψευτοβουνά, έχετε πρόβλημα. Ο κύριος Λαμάι είναι το πρόβλημα.“Κύριε Λαμάι, καλησπέρα σας”. Όσοι έχετε TikTok, γνωρίζετε πως συνοδεύεται η παραπάνω φράση. Με την είσοδο του Σωτήρη Λαμάι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών και εκφράσεις όπως “ψευτοβουνά”, “ψευτοpr”, να γίνονται viral. Ο Σωτήρης Λαμάι δεν είναι άγνωστος στη νυχτερινή Αθήνα. Γενικότερα δεν είναι ά…


Ψευτοinfluencers, ψευτοδιάσημοι και ψευτοβουνά, έχετε πρόβλημα. Ο κύριος Λαμάι είναι το πρόβλημα.

“Κύριε Λαμάι, καλησπέρα σας”.

Όσοι έχετε TikTok, γνωρίζετε πως συνοδεύεται η παραπάνω φράση. Με την είσοδο του Σωτήρη Λαμάι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών και εκφράσεις όπως “ψευτοβουνά”, “ψευτοpr”, να γίνονται viral. Ο Σωτήρης Λαμάι δεν είναι άγνωστος στη νυχτερινή Αθήνα. Γενικότερα δεν είναι άγνωστος αν έχεις TikTok. Αν δεν έχεις όμως, τότε ίσως σου προκαλεί έκπληξη η παρουσία του στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.