Ηρθε το τελος για τον Μπισμπικη κι εκεινη τον αποχαιρετισε με λιγες λεξεις: “Όλα να σου πάνε καλά από δω & πέρα”

January 24, 2024


Τον Βασίλη Μπισμπίκη αποχαιρέτησε από τον «Σασμό» η συνάδελφός του, Μαρία Τζομπανάκη.Η ηθοποιός με μία ανάρτησή της στα social media, ευχήθηκε τα καλύτερα στον συνάδελφό της.Ο Βασίλης Μπισμπίκης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την παραγωγή του Alpha κι ο χαρακτήρας του «Ανδρέα Βουρλάκη» θα αποτελεί παρελθόν.Με αφορμή το τέλος του από τη σειρά, η Μαρία Τζομπανάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί …


Τον Βασίλη Μπισμπίκη αποχαιρέτησε από τον «Σασμό» η συνάδελφός του, Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός με μία ανάρτησή της στα social media, ευχήθηκε τα καλύτερα στον συνάδελφό της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την παραγωγή του Alpha κι ο χαρακτήρας του «Ανδρέα Βουρλάκη» θα αποτελεί παρελθόν.

Με αφορμή το τέλος του από τη σειρά, η Μαρία Τζομπανάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, οι δύο ηθοποιοί χαμογελούν στην κάμερα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Βασίλη μου, εξαιρετική συνεργασία. Όλα να σου πηγαίνουν καλά».

Δείτε την ανάρτησή της:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.