Άγνωστοι χάκαραν το κινητό της Ν.Ράλλη – Διέρρευσαν προσωπικές της φωτογραφίες (βίντεο)

January 24, 2022


Η Νικολέττα Ράλλη, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπή, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος είχε χακάρει το κινητό και της είχε κλέψει φωτογραφικό υλικό.«Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχ…


Η Νικολέττα Ράλλη, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπή, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος είχε χακάρει το κινητό και της είχε κλέψει φωτογραφικό υλικό.

«Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει το κινητό και μου είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό δημόσια.

Όταν πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μου είχε πει ο αστυνομικός: Επειδή αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, προέχουν θέματα όπως παιδεραστία ή παιδική ποpνογραφία, να ξέρεις ότι στα επόμενα δύο χρόνια δεν θα υπάρχει γυναίκα από τις νέες γενιές που δεν θα έχει βρει κάπου υλικό ή φωτογραφία που να αφορά προσωπική της στιγμή», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη.

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.