Ακόμα ένα ρούχο που έβαλε «Πρώτη από εμάς» – Το πανωφόρι της Αθηνάς Οικονομάκου που θέλεις ASAP

January 23, 2024


Είναι το παλτό που έχει αντικαταστήσει το μαύρο.Το κρύο αυτές τις μέρες είναι αισθητό και εμείς επιτέλους μπορούμε να «γιορτάσουμε» το χειμωνιάτικο στυλ μας, αξιοποιώντας όλα αυτά τα items που δυστυχώς έτσι όπως εξελίσσεται ο καιρός στη χώρα μας, αξιοποιούμε ελάχιστα. Ας απολαύσουμε, λοιπόν, τις μέρες αυτές και το χοντρό, cozy ντύσιμο και ας σταματήσουμε τη γκρίνια περί παγωνιάς. Το χειμωνιάτικο s…


Είναι το παλτό που έχει αντικαταστήσει το μαύρο.

Το κρύο αυτές τις μέρες είναι αισθητό και εμείς επιτέλους μπορούμε να «γιορτάσουμε» το χειμωνιάτικο στυλ μας, αξιοποιώντας όλα αυτά τα items που δυστυχώς έτσι όπως εξελίσσεται ο καιρός στη χώρα μας, αξιοποιούμε ελάχιστα. Ας απολαύσουμε, λοιπόν, τις μέρες αυτές και το χοντρό, cozy ντύσιμο και ας σταματήσουμε τη γκρίνια περί παγωνιάς. Το χειμωνιάτικο styling έχει από μόνο του μια μεγάλη γοητεία και τώρα είναι η στιγμή να αποδείξεις το πόσο καλή είσαι στο layering. Το να μπορείς να συνδυάσεις το ένα ρούχο πάνω στο άλλο, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο και κομψό outfit είναι μεγάλη προσόν στο κομμάτι της μόδας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.