Πρώην παίκτρια “Survivor” για τα γλωσσόφιλα Καλύβα-Πρίαμου – “Το βρήκα τραγικό”

January 23, 2023


Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, το φλερτ που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Μάριου Πρίαμου-Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star.«Το βρήκα τραγικό. Έχω στεναχωρηθεί, στεναχωρήθηκα και για τον Μπο. Σε όλη αυτή την ιστορία, έτσι όπως εξελίχθηκε, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται απολύτως τίποτα και είναι δυσάρεστο πολύ.Μου έκανε εντύπωση που η …


Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, το φλερτ που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Μάριου Πρίαμου-Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star.

  • Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” εξέφρασε τη δική της άποψη η Ελισάβετ Σπανού, καθώς στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στο “Survivor”.

«Το βρήκα τραγικό. Έχω στεναχωρηθεί, στεναχωρήθηκα και για τον Μπο. Σε όλη αυτή την ιστορία, έτσι όπως εξελίχθηκε, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται απολύτως τίποτα και είναι δυσάρεστο πολύ.

Μου έκανε εντύπωση που η παραγωγή το έβγαλε έτσι φόρα παρτίδα. Από την άλλη, συμβαίνει, η παραγωγή θέλει να κάνει νούμερα, καλώς ή κακώς αυτό θα πουλήσει πάρα πολύ και το έβγαλε. Ας πρόσεχαν», είπε η Ελισάβετ Σπανού.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.