Insta Poll: Πόσο χρονών είναι η Καλομοίρα;

January 23, 2022


Μπορεί να μην βρίσκεται στην Ελλάδα και να έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο η Καλομοίρα παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σόομπιζ.Η γλυκιά τραγουδίστρια βρίσκε…


Μπορεί να μην βρίσκεται στην Ελλάδα και να έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο η Καλομοίρα παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σόομπιζ.

Η γλυκιά τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αμερική με την οικογένειά της -δείτε εδώ το σπίτι της-, ωστόσο πολλές είναι οι φορές που επισκέπτεται την χώρα μας, μιας και την αγαπάει πολύ.

Μπορεί να μην έχει περάσει χρόνος πάνω από την Καλομοίρα και να παραμένει ολοίδια, ωστόσο εμείς από περιέργεια ψάξαμε και βρήκαμε την ηλικία της.

Μπορείτε να μαντέψετε πόσο είναι;

 Insta Poll πόσο χρονών είναι η Καλομοίρα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για την Καλομοίρα – Το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής Τι λες τώρα

Έγκυος η Καλομοίρα; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.