Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας – «Μου έλεγαν “να το πάθει η κόρη σου”»

January 23, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της μητέρας του αλλά και στη στήριξη που εξέφρασε αρχι…


Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια της μητέρας του αλλά και στη στήριξη που εξέφρασε αρχικά προς τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Οι δηλώσεις του Σταρόβα

«Βγήκα από ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό πράγμα των τελευταίων χρόνων λόγω της μητέρας μου. Ούτε στον εχθρό μου αυτό που συνέβη, οι νόσοι του μυαλού είναι δύσκολες, αυτή η διαδικασία με φρέναρε επαγγελματικά και στην καθημερινότητά μου όλη».

Για τον Κώστα Σπυρόπουλο: «Αρνούμαι μετά από όλα αυτά να βάλω τον εαυτό μου και να είμαι καχύποπτος με τους ανθρώπους. Ζούμε σε έναν κόσμο που η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία. Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα, ανέκαθεν υπήρχαν όλα αυτά αλλά πλέον βγαίνουν στην επιφάνεια.

Φοβάμαι γενικότερα γιατί έχω ζήσει διάφορα… Έχουμε τεράστια ευθύνη οι άνθρωποι που βγαίνουμε δημόσια και λέμε κάτι. Με αυτή την ιστορία που είπα έπεσα από τα σύννεφα όταν μου έλεγαν “να το πάθει η κόρη σου” που επειδή είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω από την άλλη δεν ήμουν και μπροστά. Φτάνουμε στο άκρο σε αυτή την υπερβολή που ζούμε και μία τεράστια αναπαραγωγή της υπεροβλής αυτής αλλά φτάνουμε να χάνεται η αλήθεια και το μέτρο. Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο να ενοχοποιήσουμε το βλέμμα», ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.