«Όταν νοσούσα και έκανα τις χημειοθεραπείες…» – Η συγκινητική εξομολόγηση της Λένας Μαντά

January 23, 2022


Στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου (22/1) η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την…


Στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου (22/1) η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Η εξομολόγηση της Μαντά για την περιπέτεια υγείας της

«Το κομμάτι της υγείας μου δεν με επηρέασε ποτέ στον τρόπο γραφής μου. Ποτέ δεν με σταμάτησε, ποτέ δεν υπήρχε φρένο παρά το αντίθετο. Στην εποχή δηλαδή που νοσούσα και έκανα τις χημειοθεραπείες, παράλληλα έγραφα τα «Πέντε κλειδιά». Ίσα ίσα το γράψιμο ήταν διέξοδος για να φύγω από κάτι που πονούσε.

Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Αργότερα, όταν αρρώστησε ο σύζυγος μου πολύ σοβαρά με την καρδιά του, εγώ έγραφα το «Ταξίδι στη Βενετία» και επίσης ήταν το διάλειμμα της ψυχής μου», ανέφερε η Λένα Μάντα, η οποία πρόσφατα αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.