«Με έβγαλαν βιαστή, σeξιστή, κλέφτη…» – Ο Αλεξάνδρος Κοψιάλης «έσπασε» την σιωπή του για τον βιασμό της 24χρονης

January 23, 2022


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το #cancel_kopsialis και τον χαμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη προχώρησε ο γνωστός influencer.Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνδέθηκε αρχικά με …


Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το #cancel_kopsialis και τον χαμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη προχώρησε ο γνωστός influencer.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου καθώς το όνομα του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι. Τότε, ο influencer υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα ο ίδιος δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα επιθετικών και απειλητικών μηνυμάτων, με τα περισσότερα να τον καλούν κλέφτη, ομοφοβικό, ρατσιστή, βιαστή κτλ.

Αμέσως λοιπόν μετά την ανακοίνωση του πως αποσύρεται από τον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα 7λεπτο βίντεο, στο οποίο για πρώτη φορά σπάει την σιωπή του αναφορικά με τα όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος λοιπόν μέσα σε όλα αποκάλυψε έχει πέσει θύμα τεράστιου cyberbullying, πως του στέλουν χυδαία μηνύματα μέχρι και να πάθει καρκίνο το παιδί του. Επιπλέον, εξήγησε πως δεν έχε ουδεμία σχέση με τον βιασμό της 24χρονης και τους φερόμενους ως δράστες, όπως και καμία σχέση με τα 30.000 που φέρεται πως έκλεψε στενός του φίλος, προκαλώντας όποιον έχει στοιχεία να βγει να τα μοιραστεί.

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστής, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω. Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε, δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε.

Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σeξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γuμνός στο Σύνταγμα να κάνω κωλοτούμπες στον αέρα και να λέω ζήτω η τρέλα. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το bullying. Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Το βίντεο του Κοψιάλη με τις πρώτες του δηλώσεις για το βιασμό της 24χρονη

Αποθέωση στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Κοψιάλη

Το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (21/1) τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί στα social media τις τελευταίες μέρες. Το Twitter εννοείται πως αποθέωσε την κίνηση αυτή μιας και ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και μέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε ρόλο παρουσιαστή; – Που αναμένεται να τον δούμε;

Θύελλα αντιδράσεων με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – Πρώτο trend στο Twitter το #Cancel_Kopsialis

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.