Πρωταγωνιστής του Σασμού αποκαλύπτει: «Μέσα από την σειρά έχω θαυμάστριες περισσότερο μαμάδες»

January 23, 2022


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Real παραχώρησε πρόσφατα ο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνομικός της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμού (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ της Δευτέρας 24/1 με τον φό…


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Real παραχώρησε πρόσφατα ο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνομικός της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμού (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τρέιλερ της Δευτέρας 24/1 με τον φόνο του Πετρή). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πέραση που έχει στις γυναίκες και κυρίως στις μαμάδες!

Οι δηλώσεις του ηθοποιού του Σασμού, Δημήτρη Ήμελλου

Επιστρέψατε στην τηλεόραση, σε μια σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση. Αυτή η μεγάλη αγκαλιά και η αποδοχή σας φέρνουν σε αμηχανία;

Αν είναι αγάπη, δεν σε ενοχλεί. Δεν έχω νιώσει και τόσο μεγάλη αλλαγή, μάλλον γιατί δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γιατί δεν κυκλοφορώ πολύ. Γι’ αυτό, εκείνο που εισπράττω είναι πολύ διακριτικό, ήρεμο και γλυκό. Δεν νιώθω ότι μου συμβαίνει αυτό που με ρωτάτε. Στον δρόμο μου συμβαίνει καμιά φορά και είναι πολύ διακριτικό και πολύ ωραίο. Μου ζητούν την άδεια και συγγνώμη αν με ενοχλούν. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που νιώθω.

Πάντως, έχετε γκελ στις γυναίκες…

Είναι ωραίο αυτό, αρκεί να μην είναι αδιάκριτο! Εχω καταλάβει ότι μέσα από τη σειρά έχω θαυμάστριες περισσότερο μαμάδες. Ολοι οι μαθητές μου μου λένε «η μάνα μου σας θαυμάζει». Εχω πέραση στις μανάδες! Εχει πλάκα, μου αρέσει. Για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, μου αρέσει να υπάρχουν θαυμαστές της δουλειάς μου. Ανθρωποι που εκτιμούν αυτό που κάνω μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω, γιατί είναι μια δύσκολη δουλειά.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού του Σασμού, Δημήτρη Ήμελλου

Δεν είστε ένας τηλεοπτικός ηθοποιός. Γιατί είπατε το «ναι» στον «Σασμό»;

Είναι μια ολόκληρη συγκυρία πραγμάτων που σε ωθεί να κάνεις κάτι. Δεν είναι μία η αιτία ποτέ. Πρέπει να σου αρέσει και το βιβλίο, πρέπει να έχεις καλούς συνεργάτες, ένα καλό επιτελείο ανθρώπων και συναδέλφων που εκτιμάς. Πρέπει να βρίσκεις ενδιαφέροντα τον ρόλο, ταυτόχρονα πρέπει να έχεις χρόνο. Η πανδημία και η αβεβαιότητα σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι στον θεατρικό χώρο, σε συνδυασμό με την πρόταση που μου έγινε, με έκαναν να νιώσω ότι είναι η σωστή ώρα.

Τηλεόραση, κινηματογράφος ή θέατρο;

Η επιλογή μου είναι το θέατρο και η διδασκαλία. Με ενδιαφέρει το θεατρικό κομμάτι. Ετσι «γεννήθηκα» στον χώρο. Ο λόγος που κάνω το θέατρο είναι γιατί αυτό με γοήτευσε.

Η ηλικία και καταγωγή του

Πολλοί θα πίστευαν πως ο ηθοποιός κατάγεται από την Κρήτη, ωστόσο γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Κυψέλη και τα Εξάρχεια και κατάγεται από τη Νάξο. Ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας και για τρία χρόνια από τα 12 μέχρι τα 15 του, ήταν εσώκλειστος σε οικοτροφείο.

Όπως είχε πει, το γεγονός πως γεννήθηκε σε μεγάλη οικογένεια κι έζησε σε οικοτροφείο του έδωσε την αίσθηση ότι υπάρχουν κι άλλοι γύρω μας, και πως δεν είναι ποτέ μόνος. Τότε γεννήθηκε η αγάπη του για το θέατρο, καθώς ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις για να γλιτώνει τις αγγαρείες.

Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και μόλις τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στη Νομική Σχολή με σκοπό να αναλάβει το γραφείο του. Εκείνη την περίοδο αντιλήφθηκε ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του. Ο άνθρωπος που τον έκανε να ασχοληθεί σε βάθος με την τέχνη του θεάτρου ήταν ο Στάθης Λιβαθινός, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τη Ρωσία, έκανε ένα εντατικό σεμινάριο. Ο ηθοποιός τότε εντάχθηκε στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου και τη δεκαετία του ’90 φοίτησε στην Ακαδηµία Θεατρικής Τέχνης της Μόσχας. Ο ίδιος είχε περιγράψει την τότε εμπειρία του από τη Ρωσία: «Το 1996 πήγα στη Ρωσία εν µέσω πολέµου µε την Τσετσενία και εξαιτίας της εµφάνισής µου ήµουν ο συνήθης ύποπτος Τσετσένος αυτονοµιστής. ∆εν υπήρχε µέρα να µη µε ξαπλώσουν πάνω σε ένα περιπολικό για έλεγχο µέχρι να τους εξηγήσω ότι είµαι φοιτητής και δεν κουβαλάω βόµβες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος στο Σασμό – Μετά τον Πετρή πεθαίνει και η…

Ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή – Καταιγιστικές εξελίξεις στον Σασμό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.