Χαμός στο Mega με τη δικηγόρο του Μ.Κ. για το βίντεο της Τούνη – «Θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου»

January 23, 2022


To θέμα της διαρροής του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη θίχτηκε το πρωί της Κυριακής (23/1) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να έρχεται αντιπαράθεση με τη δικηγόρο του Μ.Κ., τον οπο…


To θέμα της διαρροής του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη θίχτηκε το πρωί της Κυριακής (23/1) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να έρχεται αντιπαράθεση με τη δικηγόρο του Μ.Κ., τον οποίο κατονόμασε η influencer ως υπεύθυνο για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών της στιγμών.

Οι δηλώσεις των δικηγόρων για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη παράνομη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Ποιός άλλος θα πήγαινε να μηνύσει τον εαυτό του;

Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο βασικός, ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του.

Η κ. Τούνη είπες στις αρχές ποιος τράβηκε το βίντεο; Γιατί να ξέρει ο πελάτης μου και να μην ξέρει η κ. Τούνη; Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιος τραβάει το βίντεο. Το βίντεο αυτό μπορεί να έχει τραβηχτεί από τα 600 μέτρα με ζουμ. Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από τη δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων.

Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ», είπε η δικηγόρος του 35χρονου.

Αμέσως μετά με την εκπομπή επικοινώνησε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είπε: «Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος και του έχει κάνει μήνυση. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του. Υπάρχουν άνθρωποι που θα κληθούν να καταθέσουν ότι αυτό το υλικό τους το έστειλε. Όσον αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.