Οι δύσκολες και σπαραστικές στιγμές της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη λίγο πριν τον γάμο τους

January 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στο γάμ…



Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στο γάμο τους.


Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηναίων, παντρεύτηκαν πριν από 5 χρόνια στο Καρπενήσι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος τους είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στη Σαντορίνη, ωστόσο αναγκάστηκαν να τον καθυστερήσουν λόγω πένθους από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η δύσκολη στιγμή που πέρασαν προτού ανέβουν τα σκαλιά

Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν από ένα μήνα είχε φύγει από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ωστόσο, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχοντας στο πλευρό τους, όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα χάρηκαν και συγκινήθηκαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.


Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση έγιναν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Οι λεπτομέρειες του γάμου και το ξεχωριστό νυφικό

Ο γάμος έγινε τελικά στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε προγραμματιστεί. Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος του και να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του με την οικογένειά του και τους φίλους του, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon Summergram προβλήθηκε μια φωτογραφία στην οπoία ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα σε φίλους.


Όπως ειπώθηκε, η συγκεκριμένη εικόνα είναι από τον γάμο του ζευγαριού, ενώ είδαμε και το νυφικό της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μια ημέρα πριν τον γάμο, το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια του Πάρκου των Αποδήμων Ευρυτανών στο Καρπενήσι. Εκεί η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα λευκό φόρεμα, το οποίο ταιριάζει με το στυλ του νυφικού.

Η νυφούλα Σία Κοσιώνη ήταν πιο κομψή από ποτέ και με εμφανή τη φουσκωμένη της κοιλίτσα δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος φορούσε παντελόνι και πουκάμισο.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.