Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ στον «Ευαγγελισμό»: Εξουθενωμένοι υγειονομικοί κοιμούνται στο πάτωμα

January 23, 2022


Οι εικόνες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας από τον Ευαγγελισμό είναι χαρακτηριστικές του σημείου εξάντλησης του υγειονομικού προσωπικού, αλλά και της εγκατάλειψης του ΕΣΥ. Απαθανατίζονται κα…


Οι εικόνες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας από τον Ευαγγελισμό είναι χαρακτηριστικές του σημείου εξάντλησης του υγειονομικού προσωπικού, αλλά και της εγκατάλειψης του ΕΣΥ. Απαθανατίζονται κατάκοποι υγειονομικοί, ξαπλωμένοι στο πάτωμα αναζητώντας στιγμές ξεκούρασης, ενώ βρίσκονται ήδη 2 χρόνια στην πρώτη γραμμή και παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία, πέραν των επικοινωνιακών χειροκροτημάτων.

Οι εικόνες αυτές αποδεικνύουν περίτρανα τους εξαντλημένους από τις υπερωρίες και το φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να κοιμούνται στο πάτωμα και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με το ΠΑΜΕ να αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Υγειονομικοί του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ προσπαθούν να ξεκουραστούν στο πάτωμα!

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αντί να επιτάσσει “ταϊζει” με ζεστό χρήμα τους κλινικάρχες #κυβερνηση_Μητσοτακη #Ευαγγελισμος #COVID19» αναφέρει σε ανάρτησή του το ΠΑΜΕ.

Όσο η κυβέρνηση σπαταλάει δις στην αγορά Rafale, τα δημόσια νοσοκομεία και οι υγειονομικοί έχουν γονατίσει. Είναι επιτακτική η ικανοποίηση -επιτέλους- των αιτημάτων για ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Υγειονομικοί του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ
προσπαθούν να ξεκουραστούν στο πάτωμα!

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αντί να επιτάσσει "ταϊζει" με ζεστό χρήμα τους κλινικάρχες #κυβερνηση_Μητσοτακη #Ευαγγελισμος #COVID19 pic.twitter.com/RbKJovUL8R

— Π.Α.ΜΕ (@PAMEhellas) January 21, 2022

 

Πηγή : rosa.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.