Γεωργία Μπίκα: Συγκινητικό βίντεο – Αυτός ήταν ο αρραβωνιαστικός της που πέθανε

January 23, 2022


Όπως έγινε γίνει γνωστό, η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη που καταγγέλλει το βιασμό της στη σουίτα στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2020, έχασε τον πατέρα της, που σκοτώθηκε σε τροχαίο.Ο «Γολγοθάς» της Γε…


Όπως έγινε γίνει γνωστό, η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη που καταγγέλλει το βιασμό της στη σουίτα στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2020, έχασε τον πατέρα της, που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ο «Γολγοθάς» της Γεωργίας είχε μόλις ξεκινήσει. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο επί 5,5 χρόνια σύντροφός της, Δημήτρης, είχε ανίατη ασθένεια. Ενάμιση χρόνο μετά τη διάγνωση, τον Μάρτιο του 2021, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ταυτόχρονα με τον Δημήτρη, τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε και η μητέρα της Γεωργίας, που είχε χρόνια πάθηση με την καρδιά της. Σαράντα ημέρες μετά τον Δημήτρη, «έφυγε» και εκείνη από τη ζωή.

Μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ήρθε στη δημοσιότητα ένα συγκινητικό βίντεο με τη Γεωργία Μπίκα και τον σύντροφό της, όταν ήταν ευτυχισμένοι και τίποτα δεν έδειχνε ότι τους περίμενε ένα δράμα. Η νεαρή κοπέλα το είχε ανεβάσει λίγο μετά τον θάνατό του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.