Το δημόσιο μήνυμα της Γερμανού για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – «Πίστευα πως θα χα δυναμώσει αλλά…»

January 22, 2023


Η Ναταλία Γερμανού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, με συνέπεια η εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» να μη βγει σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου στον αέρα.Πριν λίγη ώρα, η Ναταλία Γερμανού έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα, ενώ ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως εκτός απροόπτου θα επιστρέψει αύριο στο τηλεοπτικό της πόστο….


Η Ναταλία Γερμανού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, με συνέπεια η εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» να μη βγει σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου στον αέρα.

Πριν λίγη ώρα, η Ναταλία Γερμανού έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα, ενώ ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως εκτός απροόπτου θα επιστρέψει αύριο στο τηλεοπτικό της πόστο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.