Λιβιεράτος για Βίσση – «Ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος»

January 22, 2023


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν ζευγάρι τότε ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το… ανθρώπινο. Το συζητήσαμε πάρα πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε πολύ ωραία σχέση και με τον Ν…


Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είπε στη συνέχεια: «Τότε είχαν γραφτεί τέρατα για μένα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος, αγαπηθήκαμε. Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί προκειμένου να πετύχω κάτι. Ότι είμαι γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.