Σοφία Πανάγου – «Μου φαίνεται πολύ μακρινό, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε»

January 22, 2022


Η Σοφία Πανάγου έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ  και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που σημείωσε το «Σόι σου» κι αν θα ήθελε να λάβει μέρος σε ένα ενδεχόμενο sequel.Είστε από τις ηθοποιούς που ενώ κάνε…


Η Σοφία Πανάγου έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ  και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που σημείωσε το «Σόι σου» κι αν θα ήθελε να λάβει μέρος σε ένα ενδεχόμενο sequel.

Είστε από τις ηθοποιούς που ενώ κάνετε ένα επάγγελμα που με έναν τρόπο εκτίθεστε στο κοινό, παράλληλα κρατάτε την ιδιωτική σας ζωή εκτός των φώτων της δημοσιότητας. Πώς το διαχειρίζεστε όλο αυτό;

Έχω κάνει αυτή την επιλογή και την στηρίζω. Αυτή είναι η θέση μου. Όποιος πραγματικά θέλει να αφήσει την προσωπική του ζωή εκτός, είναι πολύ εύκολο. Μπορεί να το κάνει, αν το θέλει.

Αν σας έλεγαν ότι το «Σόι σου» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, γυριζόταν ως sequel, πώς θα αντιδρούσατε;

Μου φαίνεται πολύ μακρινό. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, η ζωή έχει εκπλήξεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.