Βίκυ Καγιά – «Έχουμε να μιλήσουμε πάνω από χρόνο με την Ζενεβιέβ»

January 22, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Βίκυ Καγιά το πρωί της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια του DWTS και του Shopping Star απάντησε στις φήμες που την θέλουν να πηγαίνει στην πρωι…


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Βίκυ Καγιά το πρωί της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια του DWTS και του Shopping Star απάντησε στις φήμες που την θέλουν να πηγαίνει στην πρωινή ζώνη αλλά και την παύση κάθε επικοινωνίας με την πρώην συνεργάτιδα της, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με πήρε η Ζενεβιέβ για «χρόνια πολλά» στη γιορτή μου. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, το μηδέν».

«Οι άνθρωποι αλλάζουν δρόμους, οι άνθρωποι αλλάζουν παρέες, οι άνθρωποι αλλάζουν πεποιθήσεις. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο με το ζόρι. Έχω να μιλήσω με την Ζενεβιέβ πάνω από έναν χρόνο. Δεν έχουμε επαφή».

«Για όλα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Φυσικά και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του Shopping Star κάποια στιγμή. Θα είναι του χρόνου; Θα είναι του αντίχρονου δεν ξέρω» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του STAR.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.