Το σχόλιο του Σεργουλόπουλου για την διαφορετικότητα – «Μπορεί κάτι να πάρετε…»

January 22, 2022


Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ένα σποτ που αφορά στη διαφορετικότητα και στις τρίχες. Μέσα από αυτό προβάλλονται πέντε πρόσωπα της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μιλούν για το πώς τα μαλλιά συμβάλλ…


Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ένα σποτ που αφορά στη διαφορετικότητα και στις τρίχες. Μέσα από αυτό προβάλλονται πέντε πρόσωπα της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μιλούν για το πώς τα μαλλιά συμβάλλουν στην αυτοπεποίθησή τους και ότι είναι καιρός να πάψουμε να ταυτίζουμε το κούρεμα με το φύλο.

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος υπερασπίζεται δημόσια την ιδέα του σποτ γράφοντας στο twitter «Στο σποτ της εταιρείας  υπάρχει ένας ζηλευτός αέρας χαράς, αγάπης και αισιοδοξίας, από έναν κόσμο που πολλοί δεν γνωρίζουν. Ηρεμήστε και παρατηρήστε τον. Μπορεί κάτι να πάρετε από αυτόν τον όμορφο κόσμο»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.