Συγκινεί η Χριστίνα Βίδου για την απώλεια του συντρόφου της – «Μόνο ο Θεός ξέρει, της απάντησα»

January 22, 2022


Την πιο ευαίσθητη πλευρά της έδειξε η Χριστίνα Βίδου μιλώντας στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» για την απώλεια του συντρόφου της. Μια απώλεια την οποία η δημοσιογράφος έπρεπε να διαχειριστε…


Την πιο ευαίσθητη πλευρά της έδειξε η Χριστίνα Βίδου μιλώντας στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» για την απώλεια του συντρόφου της. Μια απώλεια την οποία η δημοσιογράφος έπρεπε να διαχειριστεί και προς το παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βίδου εξομολογήθηκε πως «η κόρη μου είναι 13 χρονών και πάει πρώτη Γυμνασίου. Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έχει κάνει ήταν όταν ο μπαμπάς της ήταν άρρωστος και ο μπαμπάς της πέθανε. Ήμασταν χωρισμένοι και έφυγε πριν από έναν χρόνο. Την τελευταία φορά που τον είδε, λοιπόν, η ερώτηση της ήταν «μαμά, θα πεθάνει ο μπαμπάς;». Εκεί έπρεπε εγώ να μην πω ναι αλλά να βρω έναν τρόπο και να την προετοιμάσω, που προσπαθούσα να την προετοιμάσω και να της πω πως δεν ξέρω».

«Ξέρω ότι προσπαθεί, ξέρω ότι παλεύει και με ξανακοιτάει. Μου λέει, «τι νομίζεις;». «Δεν ξέρω, μόνο ο Θεός ξέρει» τις απάντησα» συμπλήρωσε, φορτισμένη συναισθηματικά,

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.