Κώστας Λεφάκης: Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο και το ένα που χωρίζει μέσα στο Σαββατοκύριακο

January 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

O Κώστας Λεφάκης δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο για όλα τα ζώδια και μιλά για τις οικονομικές συνθήκες, τα αισθηματικ…O Κώστας Λεφάκης δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο για όλα τα ζώδια και μιλά για τις οικονομικές συνθήκες, τα αισθηματικά και τα σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Ο γνωστός αστρολόγος θέλησε να μας προειδοποιήσει για τις εξαιρετικά δύσκολες μέρες που θα περάσουν ορισμένα ζώδια, ενώ δίνει προβλέψεις για την ημέρα των ερωτευμένων ανά ζώδιο.

Κώστας Λεφάκης: Ποιες είναι οι προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σας βοηθά να καλύψετε εκκρεμότητες και άλλα ζητήματα στην εργασία. Φροντίστε να είστε συνεπής σε ότι έχετε αναλάβει και σε ότι φαίνεται να εξυπηρετεί το συμφέρον σας. Οικονομικά κάντε καλύτερη διαχείριση στα χρήματα και περιορίστε τα έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Αισθηματικά μην περιμένετε σημαντικές εξελίξεις και μην βιάζεστε να γίνουν όλα όπως τα θέλετε και τα περιμένετε.

Την ημέρα των ερωτευμένων οργανώστε την έκπληξη που θέλετε στην εντέλεια. Τον υπόλοιπο μήνα ασχοληθείτε με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και βάλτε προτεραιότητες που θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σας.

Ταύρος

Το πρώτο μισό του μήνα μην χάνετε χρόνο με άσκοπες συναναστροφές οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση και τις πράξεις σας. Οικονομικά μπορείτε να δρομολογήσετε ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσετε το εισόδημά σας.

Αποφύγετε όμως τα έξοδα εκείνα που δεν έχουν πρακτικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας. Αισθηματικά, ακόμα και την βραδιά των ερωτευμένων θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και να μην εκτίθεστε με πράξεις και λόγια εκνευρισμού.

Δίδυμοι

Αισθηματικά υπάρχει πίεση και αβεβαιότητα, η οποία οφείλεται μερικώς και στις δικές σας επιλογές. Μην παρατραβάτε το σχοινί μόνο και μόνο για να πάρετε την επιβεβαίωση που θέλετε. Η μέρα των ερωτευμένων έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς που είστε σε σχέση και σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε συμπεριφορά και διάθεση. Οικονομικά έχετε σχέδια που πρέπει να υποστηρίξετε αποφασιστικά. Συνεργασίες και μετακινήσεις θα σας απασχολήσουν, αλλά μη γίνεστε πιεστικοί όταν οι οιωνοί είναι αντίθετοι.

Καρκίνος

Με πολλούς πλανήτες στον Αιγόκερω είναι φυσικό να νιώθετε πιεσμένοι. Φροντίστε να καλύψετε τις ανάγκες σας, κυρίως πρακτικές με ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, που αλλάζουν κάπως τα δεδομένα στη δουλειά σας. Αισθηματικά, ο μήνας σας βοηθά να εμβαθύνετε σχέσεις και να προχωρήσετε σε αποφάσεις.

Η μέρα των ερωτευμένων προσφέρει την ευκαιρία που θέλετε για να μιλήσετε από καρδιάς. Οι ελεύθεροι θα έχετε γνωριμίες, αλλά καλύτερα να περιμένετε πριν ενθουσιαστείτε τόσο. Οικονομικά αποφύγετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες έχετε επιφορτιστεί. Μια βοήθεια και μια ενίσχυση προβάλει πιθανή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.


Λέων

Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων και μην αντιτίθεστε σε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί στην εργασία. Κάποιες συνεργασίες μπορούν να αλλάξουν συντελεστή και να χρειαστεί να διαπραγματευτείτε εκ νέου τους όρους τους.

Αισθηματικά είστε εσείς που οδηγείτε τη σχέση σας εκεί που θέλετε και είναι σίγουρο ότι προσπαθείτε για τη βελτίωσή της. Οι μακρόχρονες σχέσεις δείχνουν να βασίζονται σε αμοιβαία κατανόηση, ενώ οι νεότερες χρειάζεται να περάσουν από τον ενθουσιασμό στον ρεαλισμό. Η μέρα των ερωτευμένων μπορεί να γίνει μια συναρπαστική εμπειρία για πολλούς από εσάς.

Παρθένος

Ο μήνας σας απασχολεί με θέματα της εργασίας που δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε ή να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε. Η αντίληψη και η εμπειρία σας προειδοποιούν να είστε περισσότερο προσεκτικοί όταν οι άλλοι παίρνουν αποφάσεις που σας επηρεάζουν. Αισθηματικά ο μήνας δεν προσφέρεται για σημαντικά βήματα και νέες γνωριμίες ουσίας και όσο γρηγορότερα το καταλάβετε, τόσο γρηγορότερα θα δώσετε σημασία στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας.

Ζυγός

Τα γεγονότα εξελίσσονται πιο αργά από όσο περιμένατε και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να προσαρμόσετε τα σχέδια και τη στάση σας στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Εργασία και επικοινωνία χρειάζονται προσοχή καθώς φαίνεται να συναντάτε κάποια στεγανά στη συμπεριφορά των άλλων.

Η οικογένεια εξακολουθεί να αλλάζει ή να περιορίζει τις δραστηριότητές σας με αποτέλεσμα να μην έχετε το χρόνο που θέλετε για τον εαυτό σας. Αισθηματικά διασκεδάστε την ημέρα των ερωτευμένων και δείξτε την εκτίμησή σας στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Σκορπιός

Υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας όσοι βρίσκεστε σε νέα σχέση και κάντε φανερά τα όριά σας. Η μέρα των ερωτευμένων είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πείτε αυτά που θέλετε με ωραίες πράξεις. Επαγγελματικά συγκεντρωθείτε σε όσα μπορούν να γίνουν και μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από συνεργάτες.

Όσοι σκέφτεστε αλλαγή αντικειμένου εργασίας φροντίστε να ακονίσετε γνώσεις και ιδιότητες ώστε να ανταποκριθείτε άμεσα στις προκλήσεις του χώρου που στοχεύετε. Οικονομικά μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αλλά υπολογίστε και στις ανάγκες της οικογένειας, ιδιαίτερα των παιδιών που σπουδάζουν. Φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές δείχνουν να επηρεάζονται περισσότερο από το γενικότερο κλίμα της εποχής.


Τοξότης

Το ενδιαφέρον εστιάζει και πάλι στα οικονομικά σας και είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Υποστηρίξτε πιο αποτελεσματικά το συμφέρον σας και μην αποπροσανατολίζεστε όταν κάποιοι εκφράζουν γνώμες αντίθετες με τις δικές σας.

Αισθηματικά ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην καταπιέζεστε διαφορετικά. Οι ερωτευμένοι περάστε ευχάριστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και βάλτε τη φαντασία σας σε ενέργεια, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν για όλους. Ο ρεαλισμός σας είναι πολύ δημιουργικός αυτήν την περίοδο και σας δίνονται πολλές ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στην επαγγελματική αρένα.

Αιγόκερως

Οι πλανήτες στο ζώδιό σας υποστηρίζουν τις δραστηριότητες αλλά και τις διορθωτικές σας κινήσεις σε τομείς που σας απασχολούν. Λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μην αντιστέκεστε σε αλλαγές που θα αποδειχτεί ότι είναι ωφέλιμες για το μέλλον σας.

Αισθηματικά ακολουθήστε το ένστικτό σας αλλά μην είστε απόλυτοι σε αυτά που ονειρεύεστε. Υπάρχουν πολλές διαδρομές για να φτάσετε εκεί που θέλετε και το μόνο που λείπει είναι να κάνετε την αρχή. Μπορεί η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου να σας δώσει την αφορμή που θέλετε και αρχίστε να ετοιμάζεστε για αυτό. Οικονομικά τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

Υδροχόος

Λίγο πριν μπει ο μήνας των γενεθλίων σας και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο να ξέρετε ότι ένας χωρισμός ή ένα εμπόδιο εξυπηρετεί το δικό σας καλό και αυτό θα φανεί μελλοντικά. Στη συνέχεια ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει κινητικότητα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας υποθέσεις. Ξεχωρίστε τα θέματα που θα ασχοληθείτε και δώστε τις ανάλογες προτεραιότητες. Ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται πως βρίσκει τη λύση του μετά τα μισά του μήνα. Αισθηματικά θέλετε να ξεπεράσετε κάποια στερεότυπα και να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες σχετικά.

Ιχθύς

Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο ενδιαφέρουσες πινελιές στην προσωπική σας ζωή. Αφήστε χώρο στα γεγονότα ώστε να συνδυαστούν μεταξύ τους και να φτιάξουν το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Αισθηματικά αισθάνεστε όλο και πιο ασφαλείς για να είστε ο εαυτός σας και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Η μέρα των ερωτευμένων σας βοηθά να δείξετε το βάθος των συναισθημάτων σας και να περιποιηθείτε ευχάριστα τον σύντροφό σας. Οικονομικά επιστρέφει σταδιακά η ομαλότητα καθώς τα σχέδιά σας φαίνεται να βρίσκουν συμπαράσταση από ανθρώπους που συνδέεστε με κοινό συμφέρον.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.