Παναγιώτης Αντώνιος Κικίλιας: Η βόλτα στο Ζάππειο μαζί με τον μπαμπά του που δεν περασε απαρατήρητη

January 21, 2022


Παναγιώτης Αντώνιος Κικίλιας: Η βόλτα στο Ζάππειο μαζί με τον μπαμπά του που δεν περασε απαρατήρητη



Παρά το βροχερό καιρό ο Βασίλης Κικίλιας και ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος δεν δίσταζαν να βγουν την καθιερωμένη τους βόλτα στο Ζάπειο.


Την πιο όμορφη φάση της ζωής τους διανύουν εδώ και ένα χρόνο ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς κράτησαν στην αγκαλιά τον πρώτο καρπό του ερωτά τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήμερα των Χριστούγεννων του 2020 έφερε στον κόσμο τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο και από τότε η ευτυχισμένη οικογένειά βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Ο μικρός έχει ξετρελάνει το ζευγάρι και οι περήφανοι γονείς δεν χορταίνουν να περνούν όμορφες στιγμές μαζί του.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Υπουργό Τουρισμού και τον γιο του σε βόλτα τους στο Ζάππειο.


Παρά τον βροχερό καιρό ο Βασίλης Κικίλιας εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο του και απόλαυσε ώρες χαλάρωσης με τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο που πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα του Βασίλη Κικίλια με τον γιο του



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.