Αριέτα – Αυτή είναι η καλλονή κόρη της πριγκίπισσας Αλεξίας

January 20, 2023


Μπορεί να ασχολούνται τώρα όλοι με την Μαρία Ολυμπία αλλά η κόρη της Αλεξίας κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Αριέτα, σύντομα θα τραβήξει όλα τα φλας πάνω της!  Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και φαίνεται ότι έχει περάσει αρκετό καιρό στη Δανία ως φοιτήτρια μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.  


Μπορεί να ασχολούνται τώρα όλοι με την Μαρία Ολυμπία αλλά η κόρη της Αλεξίας κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Αριέτα, σύντομα θα τραβήξει όλα τα φλας πάνω της!

 

  • Η 20χρονη μελαχρινή καλλονή είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που αγαπά πολύ τα σπορ και συγκεκριμένα το σκι και την κολύμβηση όπου και έχει διακριθεί.

 

Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και φαίνεται ότι έχει περάσει αρκετό καιρό στη Δανία ως φοιτήτρια μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.