Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πάγωσε» με την «επίθεση» που δέχτηκε συνεργάτιδά της – «Με απείλησε»

January 19, 2024


Η δημοσιογράφος Λυγερού Νεφέλη περιέγραψε περιστατικό με αγενή πελάτη που της πήρε τη θέση σε κατάστημα.Ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε η δημοσιογράφος Νεφέλη Λυγερού περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή Στούντιο 4 που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε: «Έρχομαι εδώ και γκρινιάζω γιατί πήγα πριν να πάρω ένα μπλουζάκι σε γνωστό μαγαζί, δεν είχε κόσμο και καθόμουν στωικ…


Η δημοσιογράφος Λυγερού Νεφέλη περιέγραψε περιστατικό με αγενή πελάτη που της πήρε τη θέση σε κατάστημα.

Ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε η δημοσιογράφος Νεφέλη Λυγερού περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή Στούντιο 4 που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε: «Έρχομαι εδώ και γκρινιάζω γιατί πήγα πριν να πάρω ένα μπλουζάκι σε γνωστό μαγαζί, δεν είχε κόσμο και καθόμουν στωικά κα ήμουν χαρούμενη και ήρεμη. Μου παίρνει τη θέση ένας κύριος και δεν του δίνω σημασία, λέω δεν πειράζει κι αρχίζει και με βρίζει στον υπάλληλο. Ο υπάλληλος κατάλαβε ότι μου πήρε τι θέση και του είπε ευγενικά: Ήσασταν εσείς κύριε; Αρχίζει και με βρίζει και να λέει όταν είσαι αόρατος… Και ήταν και νέο παιδί. Λέω: συγγνώμη κύριε σε εμένα αναφέρεστε; Σας έκανα κάτι;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.