Σάλμα Χάγιεκ: H γuμνή φωτογράφιση που έβαλε «φωτιά» στο Instagram

January 19, 2024


Mία αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στα social mediaΗ Σάλμα Χάγιεκ δημοσίευσε στα social media μία αποκαλυπτική φωτογραφία από το παρελθόν.Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει εντελώς γuμνή. Ξαπλωμένη σε σατέν σεντόνια, η σταρ φροντίζει να καλύψει τα γuμνά σημεία του σώματός της με τα χέρια της.Στη λεζάντα …


Mία αποκαλυπτική ανάρτηση έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στα social media

Η Σάλμα Χάγιεκ δημοσίευσε στα social media μία αποκαλυπτική φωτογραφία από το παρελθόν.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει εντελώς γuμνή. Ξαπλωμένη σε σατέν σεντόνια, η σταρ φροντίζει να καλύψει τα γuμνά σημεία του σώματός της με τα χέρια της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Μερικοί λένε ότι δεν κοιτάμε ποτέ πίσω, αλλά μερικές φορές είναι η καλύτερη θέα».

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια πήραν «φωτιά» από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.