Φιλαρέτη Κομνηνού: Η ευχή για την εγγονή κι ο γιος της ως μπαμπάς

January 19, 2024


«Ελπίζω να μη ζήσω την οδυνηρή εμπειρία όταν αντικατασταθούν οι ηθοποιοί από την τεχνητή νοημοσύνη». Η Φιλαρέτη Κομνηνού μιλά για την τέχνη και στο διαφορετικό αξιακό σύστημα στο οποίο πιστεύει. Κάποια στιγμή – και ίσως το θεωρήσει υπερβολή όλο αυτό – θα πρέπει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης στο οποίο και ως αναπληρώτρια καθηγήτρια διδάσκει υποκριτική, να υπάρξει ένα μάθημα το οποί…


«Ελπίζω να μη ζήσω την οδυνηρή εμπειρία όταν αντικατασταθούν οι ηθοποιοί από την τεχνητή νοημοσύνη». Η Φιλαρέτη Κομνηνού μιλά για την τέχνη και στο διαφορετικό αξιακό σύστημα στο οποίο πιστεύει. 

Κάποια στιγμή – και ίσως το θεωρήσει υπερβολή όλο αυτό – θα πρέπει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης στο οποίο και ως αναπληρώτρια καθηγήτρια διδάσκει υποκριτική, να υπάρξει ένα μάθημα το οποίο να αφορά εκείνη. Για τη μοναδικότητα στον τρόπο που χειρίζεται η Φιλαρέτη Κομνηνού, κάθε της ρόλο και την τέχνη, όχι απλά ως άποψη, αλλά ως θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.