Δήμος Μυλωνάς για ομόφυλα ζευγάρια: Θα ρωτήσουν το παιδί «πώς λένε τη μαμά σου» και τι θα πει; Λάκη;

January 19, 2024


Την δική του άποψη για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Δήμος ΜυλωνάςO Δήμος Μυλωνάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωινό της Πέμπτης, στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος σε αυτό.Αρχικά, ο Δήμος Μυλωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Το ομόφ…


Την δική του άποψη για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Δήμος Μυλωνάς

O Δήμος Μυλωνάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωινό της Πέμπτης, στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος σε αυτό.

Αρχικά, ο Δήμος Μυλωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Το ομόφυλο ζευγάρι όμως θα μεγαλώσει ένα παιδί, το οποίο θα χρειάζεται τον μπαμπά και την μαμά του. Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου».

«Δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί με δύο άτομα του ιδίου φύλου. Άμα πάει στο σχολείο, θα του πουν «πως την λένε την μαμά σου;» και τι θα πει; Λάκη; Η φύση έχει προνοήσει το παιδί να χρειάζεται το αρσενικό και το θηλυκό για την ανατροφή του. Δεν είναι νομοσχέδιο στη βουλή να το… περάσουμε, να το ξηλώσουμε και να βάλουμε κάτι άλλο. Είναι η φύση του ανθρώπου».

«Τι να ρωτήσεις; Να μεγαλώσουν δύο ομόφυλοι ένα παιδί; Δεν θα μεγαλώσει σωστά» πρόσθεσε, επίσης, ο Δήμος Μυλωνάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.